VERKOOP

Welke producten kunnen we u leveren; tablet, laptop, computer, printer, accessoires, GSM, TV, audioapparatuur, inkt, batterijen, LED lampen, alle hardwarecomponenten, refurbished toestellen van Apple (refurbished toestellen zijn gebruikte toestellen, volledig nagezien, minimale gebruikssporen en maximale garantie).

Bij aankoop van een toestel kan je ervoor kiezen dat wij deze volledig gebruiksklaar maken, leveren en aansluiten en geven we je uitleg over de functies.

we gaan naar de webshop


REPARATIE

We kunnen voor u ook de meeste herstellingen uitvoeren,  dit kan gaan van gebroken scherm van je smartphone, een virus op je pc, WiFi configuratieprobleem, batterij van je smartphone die snel leegloopt, softwareprobleem op je pc tot …

Bij herstelling contacteren we u uiteraard alvorens een herstellingen uit te voeren zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Gedurende de tijd van herstelling kan je ook kosteloos genieten van een vervangtoestel. Bij niet herstellen worden er geen kosten in rekening gebracht.

Als het gaat om software problemen of installaties proberen we dit vanop afstand te doen, wat verplaatsing overbodig maakt.

Via het contactformulier op onze site kan u zich aanmelden met het probleem. Klik hier om het contactformulier te openen.


ONDERHOUD

Preventief optreden en je systeem onderhouden komt de levensduur van je toestellen ten goede. Scannen op virussen en spyware, optimalisatie komen dan weer de snelheid ten goede.


INSTALLATIE

Uiteraard doen we ook installatie, we komen hiervoor bij  je thuis en zorgen dat alles aangesloten is, stellen je mail in, zetten je data over, configureren je wifi en geven je een uitleg over de functies.


SUPPORT

Een vraag, een probleem?

Geen erg, u kan ons bereiken via het contactformulier op de site, telefoon, mail, whatsapp, onze facebook pagina. Wij contacteren u dan om het probleem op te lossen.


WEBDESIGN & HOSTING

U wenst een website, dat kan, geen probleem. Wij bouwen en hosten voor u een interactieve website, op maat gemaakt. Mobielvriendelijk, op elk toestel toegangkelijk

Bovendien zult u versteld staan van onze professionele ontwerpen, die aangepast worden tot de klant volledig overtuigd is van zijn digitaal visitekaartje . Een professioneel uithangbord dat bezoekers aanzet tot conversie of een site waar bezoekers snel de informatie vinden waar ze naar zochten. Onze reputatie als professioneel webdesigner wordt ook benadrukt door het gemak en de gebruiksvriendelijkheid waarmee de klant zelf zijn site kan beheren. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij begeleiden u graag in de juiste keuze naar de website die de uitstraling van uw bedrijf optimaal weerspiegelt.